Någon gång ska vi berätta allt för varandra Daniela Krien

ISBN: 9789137137872

Published:

Hardcover

176 pages


Description

Någon gång ska vi berätta allt för varandra  by  Daniela Krien

Någon gång ska vi berätta allt för varandra by Daniela Krien
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 176 pages | ISBN: 9789137137872 | 8.25 Mb

Det är sommaren 1990, och Maria fyller snart sjutton år. Hon bor med sin pojkväns familj på en gård strax öster om den tysk-tyska gränsen, en gräns som snart ska upplösas. Hon är en drömmare som känner starkt och mycket, och som hellre gräver ner sigMoreDet är sommaren 1990, och Maria fyller snart sjutton år.

Hon bor med sin pojkväns familj på en gård strax öster om den tysk-tyska gränsen, en gräns som snart ska upplösas. Hon är en drömmare som känner starkt och mycket, och som hellre gräver ner sig i Dostojevskijs Bröderna Karamazov än går till skolan. Livet med gårdssonen Johannes tycks milt och ljummet. Maria accepteras som en del av familjen och väntas finna sin roll i det vardagliga arbetet. Själv är hon osäker på vad hon vill och vart hon är på väg.På granngården bor fyrtioåriga Henner, ensam.

Det vilar något tungt över Henner, något tragiskt i hans historia, och folket i byn betraktar honom med misstänksamhet. Till en början ser även Maria honom som ett hot, men ett tillfälligt möte väcker nya känslor i henne, känslor hon inte kan kontrollera. Kärlekens begär konsumerar henne, samtidigt som hon plågas av sitt samvete och en gnagande oro. Hur länge kan hon tillåtas leva med sin eskalerande lögn, och vad ska komma av denna osäkerhetens tid?Någon gång ska vi berätta allt för varandra är en vacker och gripande berättelse om att bli vuxen, om kärlek och passion i en tid av förändring.Daniela Krien vågar mycket i den här romanen.

Också när det gäller språket, det lyser om det. Här blir allt finkänsligt iakttaget, lugnt noterat och kraftfullt berättat.Die ZeitSinnlighet, klart bildrikt språk och en skickligt berättad historia med överraskande slut - den har allt man kan önska av en bok.GalaVilken romandebut! ... En kärlekshistoria med oerhörd intensitet.BrigitteEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Någon gång ska vi berätta allt för varandra":


djfilm.eu

©2011-2015 | DMCA | Contact us