Rahan raiskaama terveydenhuolto Markku Myllykangas

ISBN: 9789525421460

Published: January 2009

Hardcover

318 pages


Description

Rahan raiskaama terveydenhuolto  by  Markku Myllykangas

Rahan raiskaama terveydenhuolto by Markku Myllykangas
January 2009 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 318 pages | ISBN: 9789525421460 | 9.53 Mb

Terveydestä on tullut kaupallinen hyödyke, jolle sairauden pelko on luonut hyvin kysyntää. Vaikka me suomalaiset olemme terveempiä kuin koskaan ennen, ovat markkinamiehet kaupanneet meille unelmaa täydellisestä terveydestä – superterveydestä. HyvinMoreTerveydestä on tullut kaupallinen hyödyke, jolle sairauden pelko on luonut hyvin kysyntää. Vaikka me suomalaiset olemme terveempiä kuin koskaan ennen, ovat markkinamiehet kaupanneet meille unelmaa täydellisestä terveydestä – superterveydestä.

Hyvin menee, kunhan vain testaa kolesterolitasonsa, luuntiheytensä, eturauhasensa ja suunnittelee vanhuutensa. Niinpä hoidamme yhä kalliimmalla ja raskaammalla kalustolla yhä terveempiä mutta terveydestään yhä huolestuneempia ja tyytymättömämpiä potilaskuluttajia.Maailmanlaajuisen talouskriisin myötä bisnesajattelu ja ahneus ovat tulleet tiensä päähän myös terveydenhuollossa.

Suomelle tämä tilanne tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden järjestää kuntoon terveydenhuoltonsa, jota uhkaavat medikalisaatio, maksetut asiantuntijat, lääke- ja muu sairausteollisuus, puoskarit, keikkalääkärit ja julkisen terveydenhuollon alasajo.Kuopion yliopiston kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen laitoksella työskentelevän terveyssosiologian dosentti Markku Myllykankaan mukaan terveydenhuoltomme on ongelmistaan huolimatta edelleen hyvässä iskussa.

Hänen kirjansa on terävä arvio suomalaisesta terveydenhuollosta, jolla on paljon annettavaa sairaille, mutta terveiden kanssa sen on oltava varovainen. Nyt on aika toimia.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Rahan raiskaama terveydenhuolto":


djfilm.eu

©2011-2015 | DMCA | Contact us